Wat kan de jobbeurs voor u betekenen?

Concept

Werken dicht bij huis wordt steeds belangrijker voor werknemers. Ze vinden een goede work-life balance belangrijk. Ze willen hun job goed doen, maar willen ook tijd voor ontspanning en gezin. De jobbeurzen van Streekpersoneel spelen in op deze trend. We bieden de potentiële werknemer de mogelijkheid om in een aangenaam decor een breed aanbod aan verschillende werkgevers te ontmoeten. We focussen op kwalitatieve gesprekken. Niet al te veel gedoe; gewoon een goed gesprek. Op die manier leren werkgever en werkzoekende elkaar kennen.

De jobbeurzen van Streekpersoneel spreken een breed publiek aan: zowel hoge als lage profielen zijn welkom; zowel starters als meer ervaren profielen; zowel latent als actief werkzoekenden. Door het brede doelpubliek wordt het als werkgever eenvoudig om het talent uit uw streek te ontdekken.

Wij bezorgen u bovendien een beursstand in de look en feel van uw bedrijf. Zo kan u zich concentreren op het ontdekken van geschikte kandidaten, zonder dat u aandacht moet besteden aan de logistieke kant van een beursdeelname

Media

Uw bedrijfslogo verschijnt in de algemene mediacampagne waarin de jobbeurzen van Streekpersoneel worden gepromoot. Bovendien kan u opteren voor een persoonlijke campagne waarin u uw aanwezigheid op de jobbeurs aankondigt.

Potentiële werknemers

U bent op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor uw openstaande functies. De jobbeurzen van Streekpersoneel helpen u bij die zoektocht. We vragen kandidaten om zich op voorhand te registreren voor de jobbeurs van hun keuze en achteraf ontvangt u de opt-in e-mailadressen van alle geregistreerde kandidaten.

Deelnemen aan de jobbeurs dit najaar?

28 september 2017 - Kinepolis Gent

10 oktober 2017 - De waai Geel

12 oktober - Technopolis Mechelen

19 oktober - Schiervelde Roeselare

Voor alle voorwaarden of meer informatie neem contact op met uw vaste contactpersoon of:

Meer info of een offerte op maat?
Contacteer uw vertrouwde RRS Account Manager of
Roularta Recruitment Solutions – tel.: 078 35 33 01rrs@roularta.begetuigenis van deelnemers